Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2010 DM FUTSAL P98

Match

LOHÄRAD IF P-99

4 - 4
ROSLAGSSKOLAN
31 oktober 2010
15:00

BKV NORRTÄLJE P98

Referat

Referat: LOHÄRAD IF P-99 - BKV NORRTÄLJE P98

Eftersom vi är lite heta så anmälde vi vårat P99 lag till Futsal DM P98.
Vi fick derby mot Bkv Norrtälje P98 i våran första match, förstärkta med Gustav och Henke från 98:orna så såg vi fram mot en spännande match och SPÄNNANDE skulle det bli (puuuh!!!!). Bkv tar snabbt ledningen med 2-0 där vi både sover och bjuder på ett mål. Mungiporna ner! Vi kommer dock tillbaka starkt och lyckas kvittera, matchen böljar fram och tillbaka där båda lagen spelar riktig raggarfotboll=
inget skönspel men snabbt och mycket målchanser. Jag tror till och med att vi har en boll innanför mållinjen, men det är omöjligt att vara 100% säker och domarna var mycket,mycket bra. Glädjen är stor när Hampus (bättre sent än aldrig dyker upp) och vid vårat 4-3 känns det som vi har grepp om matchen.
Bkv får dock en frispark i slutet på matchen och våra killar får en kollektiv hjärnblödning och ställer inte upp någon mur trots att Bkv inte direkt är snabba med frisparken. Detta resulterar dels i att Coach fick en Stroke och att Bkv kvitterar till slutresultatet 4-4. Kanske rättvisst trots allt.
Beröm till Chako och stabila Kalle i Bkv, (Bkv saknade också deras bästa kille!)
Stort beröm till debutanten Henke i målet (otroligt!), stabila backarna Jocke och Gurra, super 00:an Adam Karlsson, Anton som idag var jättehet (positivt!),
Ralle som kämpade tappert efter sin dubbelsidiga lunginflammation,
BÄST AV ALLA IDAG VAR DOCK KRIGAREN ZACKE LAPRASIT!
Han har varit krasslig, trots det kämpade han hela dagen på gårdagens cup och idag var han planens kung. Fan vad bra du är Zacke!